Miért dolgozz coworking irodából?

A coworking irodának számos előnye van a home office-szal és a hagyományos irodákkal szemben. A bérleti költségek jóval kedvezőbbek, rugalmasak a bérleti feltételek, valós irodahasználati igényed alapján tudsz számodra megfelelő bérleti csomagot választani, nincsen felesleges költség. Közösségi jellegéből adódóan természetes módon alakulnak ki a térben későbbi partnerségek, üzleti és baráti kapcsolatok. A HUB55-ben inspiráló és hatékony munkakörnyezetet teremtettünk neked, csak a munkára kell koncentrálnod. 😊

A Flex és Fix bérlet között mi a különbség?

A HubPass Flex bérlettel a pillanatnyilag elérhető, szabad “úszóasztalokhoz” tudsz leülni dolgozni. Az asztalokon nincs lehetőség monitort és egyéb személyes tárgyakat hagyni. A Fix bérlettel egy saját asztalt kapsz, amelyen elhelyezheted személyes tárgyaidat is és a 0-24 irodahozzáféréssel is élhetsz. A Fix bérlettel saját helyed lesz, ahol akár monitort is elhelyezhetsz. Ezt a bérleti konstrukciót ajánljuk, ha nagyobb eszközparkkal dolgozol és szereted, ha egy megszokott helyed van.

Egy bérletet több személy is használhat?

Igen, előzetes egyeztetés után lehetőségetek van egy coworking bérletet ketten, felváltva is használni.

Hogyan tudom a HubPass bérletemet kiváltani?

Oldalunkon online fizetési rendszeren (Barion) keresztül lehetséges a fizetés, amelyhez érvényes bankkártyával kell rendelkezned. Amennyiben kéred, átutalásos számlát is ki tudunk állítani. A bérlet kezdődátumát a helyszínen is tudod egyeztetni velünk, tehát nem kell feltétlenül a fizetés dátumától indítani a bérletedet.

Szükséges-e az első coworking alkalom előtt előfoglalást tenni?

Örülünk neki, ha a honlapunk főoldalán található Próbanap jelentkezés gombra kattintva bejelentkezel, így számítani tudunk érkezésedre.

Monitort, számítógépet tudtok-e adni?

Korlátozott számban monitort tudunk a napi munkához adni, amelyeket a munkanap végén vissza kell szolgáltatni a Hub55 számára. Számítógépet sajnos nem tudunk adni, így azt javasoljuk, hogy saját laptoppal érkezz.

Van-e a HUB55-ban bringatárolási lehetőség?

Különösen örülünk, ha a kerékpáros közlekedési formát választod! Az épületben külön helyiséget alakítottunk ki bringatárolónak. A tekerés után pedig lehetőséged van zuhanyozni is.

Fogadhatok-e vendéget, ügyfelet a coworking térben?

Igen, bátran szervezd találkozóidat a HUB55-ba! Ügyfél- és partnertalálkozókra ajánljuk, hogy foglald le előre valamelyik tárgyalónkat (ingyenes tárgyalóhasználati keretedet fel tudod használni erre). Továbbá a 55 Cafe and Bar is kiváló találkozási pont lehet.

Lehetséges-e ételt /italt fogyasztani a coworking térben? Tudok-e ételt melegíteni?

A coworking térben megengedett az étel- és italfogyasztás. A dedikált coworking területen található konyhában mikrohullámú sütő és hűtő is található, így a saját ételeidet is tudod tárolni és melegíteni, ebédlőasztalnál elfogyasztani.

Állatbarát-e az iroda?

Igen, házi kedvencedet szívesen látjuk a coworking térben, amennyiben te is figyelsz rá, hogy az alapvető tisztaságot betartsa.

További kérdéseid vannak?

Keress minket a megadott elérhetőségek egyikén vagy küldj nekünk üzenetet.

Kapcsolat

Nyitvatartás

hétfő - péntek: 8:00 - 19:00

hely

1091 Budapest, Üllői út 55.

Parkolás

Liliom parkolóház
1091 Budapest, Liliom utca 43-45.